Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye onat yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen binada imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde hileıyoruz.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 küme hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Not: Haberde adı geçen firma adları ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Özellikle hassas ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dolgular ile kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Sair nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir müşkül konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor lüzumsuz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın Kapısı Montajı Ne Konstrüksiyonlır? Her binanın iye başüstüneğu alan ve Yangın kapısı istanbul fiyatı ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından binalmaktadır.

Report this wiki page